Bekijk onze vacatures
Boek nu je kamer

Zakenlunch of romantisch diner? Zeker!

Verse producten uit de streek tegen een betaalbare prijs. In Restaurant Den Berg geniet je van een wereldkeuken die verrast, varieert en verwent. Elke maand een nieuw menu met mediterrane, Aziatische en Zuid-Amerikaanse toetsen.

GA NAAR DE RESTAURANTSITE

 

Een originele eventlocatie? Jazeker.

Ver weg van alle drukte? Meer dan genoeg parking voor de deur? Bij Events Den Berg mag je je volledige checklist afvinken. Daarbovenop krijg je een feestzaal voor meer dan 750 bezoekers, de meest recente audio- en videotechnologie en één van de allerbeste cateraars van het land.

MEER OVER EVENTS

 

Wellness

Zin in een korte privéwellness, een hete sauna na een lange werkdag? Even in de hamam om je klaar te stomen voor je event? Kom helemaal tot rust in de spa van Hotel Den Berg. Elke dag open van 9u tot 22u.

Meer weten over Wellness

 
 
 
 
 
 

VERGADER OOK IN DEN BERG

Op zoek naar een externe vergaderruimte tussen Antwerpen, Brussel en Mechelen? In eventlocatie Den Berg vindt u ook exclusieve meeting rooms van 2 tot 500 personen. Inclusief smartboard met digitale flipchart én alle multimedia-aansluitingen.

Boek uw vergaderruimte

 

PARKEER VOOR DE DEUR

Net naast eventhal Den Berg vindt u een ruime parking van 6.000 m2. Ongetwijfeld is er ook voor uw wagen nog een plekje vrij. Of wilt u gasten ergens oppikken?

Vraag naar onze shuttledienst