Bekijk onze vacatures
Boek nu je kamer

KIES JE HOTELKAMER

Neerploffen in je bed na een drukke dag vol meetings? Een romantische overnachting want voor jou is het elke dag Valentijn? Lekker lang uitslapen na je onvergetelijke trouwfeest? Of gewoon zomaar een nachtje op hotel? Kies je kamer en geniet.

STANDAARD

Onze standaard kamers van 25 m2 zijn beschikbaar in 3 verschillende stijlen. Voor ieder wat wils. De Industrial kamers bevinden zich in het hoofdgebouw, de Moderne en de Charme kamers in het bijgebouw.

Standard Charme kamers

Standard Modern kamers

Standard Industrial kamers

SUPERIOR

De superior kamers zijn 25 m2 groot en uitgerust in industriële stijl. De kamers bevinden zich in het hoofdgebouw en zijn voorzien van een terras met tafel en 2 stoelen.

Superior Industrial kamers

DELUXE

De deluxe kamers zijn 40 m2 groot en uitgerust in charmante stijl. De kamers bevinden zich in het bijgebouw en hebben ofwel een terras, ofwel een mezzanine met slaapmogelijkheid voor een 3de persoon.

Deluxe Charme kamer

LANG VERBLIJF

De kamers voor lang verblijf bevinden zich in het hoofdgebouw maar hebben een aparte ingang. Ze zijn zeer ruim, comfortabel en modern ingericht.

Lang verblijf kamer

 

Een originele eventlocatie? Jazeker.

Ver weg van alle drukte? Meer dan genoeg parking voor de deur? Bij Events Den Berg mag je je volledige checklist afvinken. Daarbovenop krijg je een feestzaal voor meer dan 750 bezoekers, de meest recente audio- en videotechnologie en één van de allerbeste cateraars van het land.

MEER OVER EVENTS

 

Zakenlunch of romantisch diner? Alles kan.

Verse producten uit de streek tegen een betaalbare prijs. In Restaurant Den Berg geniet je van een wereldkeuken die verrast, varieert en verwent. Elke maand een nieuw menu met mediterrane, Aziatische en Zuid-Amerikaanse smaken.

MEER OVER HET RESTAURANT

 
 
 
 
 
 

VERGADER OOK IN DEN BERG

Op zoek naar een vergaderruimte tussen Antwerpen, Brussel en Mechelen? In eventlocatie Den Berg vindt u ook exclusieve meeting rooms geschikt voor 2 tot 500 personen. Inclusief smartboard met digitale flipchart én alle multimedia-aansluitingen.

Boek uw vergaderruimte

 

PARKEER VOOR DE DEUR

Net naast eventhal Den Berg vindt u een ruime parking van 6.000 m2. Ongetwijfeld is er ook voor uw wagen nog een plekje vrij. Of wilt u gasten ergens laten oppikken?

Vraag naar onze shuttledienst