Bekijk onze vacatures
Boek nu je kamer

SPORTEN NA EEN VERMOEIENDE WERKDAG

Mens sana in corpore sano. Niets gezonder dan wat beweging na een vermoeiende werkdag. Je voelt je lichamelijk en geestelijk een pak beter en bent klaar voor een ontspannende avond.

In de fitnessruimte van Hotel Den Berg kan je gebruik maken van de cardio- en krachttoestellen of trainen met je eigen lichaamsgewicht. Ondertussen bekijk je de beurscijfers of luister je naar je favoriete programma.

 

Een originele eventlocatie? Jazeker.

Ver weg van alle drukte? Meer dan genoeg parking voor de deur? Bij Events Den Berg mag je je volledige checklist afvinken. Daarbovenop krijg je een feestzaal voor meer dan 750 bezoekers, de meest recente audio- en videotechnologie en één van de allerbeste cateraars van het land.

MEER OVER EVENTS

 

Zakenlunch of romantisch diner? Alles kan.

Verse producten uit de streek tegen een betaalbare prijs. In Restaurant Den Berg geniet je van een wereldkeuken die verrast, varieert en verwent. Elke maand een nieuw menu met mediterrane, Aziatische en Zuid-Amerikaanse smaken.

MEER OVER HET RESTAURANT

 
 
 
 
 
 

VERGADER OOK IN DEN BERG

Op zoek naar een vergaderruimte tussen Antwerpen, Brussel en Mechelen? In eventlocatie Den Berg vindt u ook exclusieve meeting rooms geschikt voor 2 tot 500 personen. Inclusief smartboard met digitale flipchart én alle multimedia-aansluitingen.

Boek uw vergaderruimte

 

PARKEER VOOR DE DEUR

Net naast eventhal Den Berg vindt u een ruime parking van 6.000 m2. Ongetwijfeld is er ook voor uw wagen nog een plekje vrij. Of wilt u gasten ergens laten oppikken?

Vraag naar onze shuttledienst